2 Mayıs 2012 Çarşamba

Herbalife®

Bi yeşerdin gidiyorsun diyeceksiniz belki, belkide ne bu herbalife ? yenilir mi içilir mi yada sürülen birşey mi diye.. işte bu sebepten dolayı size açıklayayacağım Herbalife'ın ne olduğunu ne işe yaradığını, sağlığınıza ne kadar faydalı olduğunu (:



Peki o zaman Herbalife nedir ?

Aslında Herbalife ilk başta gıda takviyesi ürünleri olarak çıkmış ve bu sektörde sürekli bir çıkış elde ederek kendini çok hızlı bir şekilde geliştirmişdir. Hızını alamayıp 83 ülkede satışta olup ayrıca New York Borsasında da hisseleri bulunmaktadır. Neyse ekonomi kısmı işin en güzel ve daha sonra gelecek kısmı ama en önemli bölüm SAĞLIK (:

Beyaz beyaz kutular içinde ne o Diyet Hapı mı  ?

Öncelikle şunu söyleyeyim Herbalife ne bir ilaç nede bir diyet hapıdır. Herbalife sadece sağlıklı beslenmenin temel adımıdır. Önyargılı bir toplum olduğumuz için her beyaz kutulu hapvari veya toz şeyleri genelde İLAÇ olarak algıladığımız için Herbalife Türkiye’de daha yeni yeni yayılmaktadır. Herbalife ne bir ilaç nede bir diyettir ! Sağlıklı bir şekilde kilo kontorulüne yarayan ürünler topluluğudur sadece ve aşağıda daha ne güzelliklere sahip olduğunu göreceksiniz merak etmeyin (:



Peki hocam Sağlık Mağlık diyorsun iyi güzelde İlaç Değil mi bu ?

İşte canım Türkiye’min önyargıyla yaklaştığı konuda bu zaten (: Bu ürün eğer ilaç niteliği taşısaydı Sağlık Bakanlığı tarafından onaylanırdı ancak %100 Doğal olduğu için Tarım ve Köy İşleri Bakanlığından onaylıdır buda ürünün içerisinde hiçbir kimyasal madde ve ilaç olmadığını gösterir (:
Bunun ilaç olup olmadığını sanırım en güzel Herbalife’ın kurucusunun kısa bir yaşam hikayesine değinerek anlatabilirim. Herbalife şirketinin kurucusu olan Mark Hughes annesini doktorun verdiği diyet haplarından kullanmasından dolayı kaybettiği için kendini bu ürünleri yapmaya adamıştır. Tibet’in çeşitli yerlerinden bitkileri toplayarak Formul 1’i sentezlemiştir. Annesinin kaybını dünyayla paylaşan bu adam annesinin başına gelenlerin birdaha hiçkimsenin başına gelmemesi için bu yola baş koymuştur. Zamanla kendini geliştirip kısa sürede sektörde en üst sıraya adını yazdırmıştır (:


Ne işe yarar Peki ?

Tek birşey söyleyim ne işe yaramıyorki (: Bu bir gıda takviyesidir kısacası gün içerisinde almanız gereken Protein ve vücut için gerekli besinleri, 12 çeşit vitamini, 10 çeşit minerali, aminoasitleri, diyet lifi ve antioksidanları sağlar. Ha bu arada söylemek isterim ki bunu sağlayan sadece Kullanacağınız bir Öğün Shake (Formül 1) (:

Dur dur bi sorum daha var !!!

Her şeyi bi kerede anlatırsak o işin heyecanı mı kalır (: Yavaş yavaş güzel bir şekilde Herbalife’a dağir her şeyi sizlerle paylaşacağım zaten merak etmeyin (:

1 yorum:

  1. Herşeyi o kadar güzel anlatmışın ki aslında çok fazla birşey kalmamış, shake dediğimiz ürün öyle bir ürünki burada ne kadar anlatırsak anlatalım kullanmadan hissedilemez birgün kendine iyilik yapmak istersen bu ürüne başlamalısınız ;)

    YanıtlaSil