21 Mayıs 2012 Pazartesi

Kilo Kontrolü ve Liftoff


Bu kilo kontrolü denilen şeyi söyleyip duruyorsun sonuç ?

Kilo almak ya harcayabildiğiniz kaloriden daha fazlasını aldığımızdan yada yanlış gıdalar çok fazla yediğimizden olabilir. Ayrıca gün içerisinde doğru gıdaları yeterince yiyemiyoruz. Kilo kontrolü için günde 1 kez,  kilo vermek için günde iki kez,  kilo almak içinse her öğünden sonra kullanılmalıdır Herbalife Formül 1.

Herbalife ile kilonuzu kontrol etmeye yardımcı olan gerçekten mükemmel programlara ve de kilo hedefimize ulaşmanızı sağlayan programlara sahiptir (: Bu programları Herbalife Distribütörlerinden kısacası benden size en uygun programı tercih edebilirsiniz (:


İyi güzel anlattın ancak bu benim gün içindeki halsizliklerim ne olacak ):

Bende tam o konuya değinecektim. Aslında yapılacak şey çok basit (:  Kendinizi halsiz buluyor, enerjisiz kaldığınızı düşünüyorsanız, içinizden hiçbir şey yapma isteği gelmiyorsa Herbalife Liftoff ürünü tam size göre (:
Bu efervesan tablet şeklindeki enerji içeceği düşük kaloridir. Guarana ve kafein harmanı içerir. Dikkatinizin sürekli açık olmasını odaklanmanıza devam etmenize ve konsantrasyonunuzun gelişmesinde yardımcı olur.



Aha bu tam benlik bir şeye benziyor (:

Aynen öyle (: İçerisinde yüksek miktarda B ve C vitaminleri bulunmaktadır. Ayrıca bu vitaminlerin günlük olarak alınması tavsiye edilen miktarını içerir. Bu vitaminler vücudunuzu ihtiyaç duyduğu enerjiyi üretebilmesi için ihtiyaç duyduğu B vitaminş ve antioksidan özellikleri ile bilinen C vitamini bulunmaktadır.

Efervesanların tadları genelde benim hoşuma gitmiyor ya ):

Evet bazılarının tatları gerçekten hiç iç açıcı değil ancak bu ürünün 2 farklı aromalı versiyonu bulunmakta. Biri güne daha iyi devam etmenizi sağlayacak ağzınızda fresh bir tat bırakacak olan Limon bir diğeri ise hiç kimsenin hayır diyemeyeceği bir meyve olan portakal aromalarıdır.


Fitness programları için uygun bir ilave ayrıca yağsız kas kütlesi oluşumuna destek sağlamaktadır (:

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder