7 Mayıs 2012 Pazartesi

Formül 2 Multivitamin ve Mineral Tablet


Neredesin iki gündür ortalıklarda yoksun ?

Valla iyi bir tatil çok iyi geldi, Herbalife’la beraber daha iyi bir hafta sonu geçirdim tabi ki hele birde yeni gelen ürünüm Formül 2 Multivitamin ve Mineral Tablet ile muhteşem 2 gün geçirdim (:

Hönk ? Multi ney ?

Formül 2 Multivitamin ve Mineral Tablet (: adından da anlaşılacağı gibi bu tablet bir vitamin deposudur (:



Hmm.. Eee Peki ne işe Yarar ?

Sanırım tam tanımı şöyle olur; dengeli beslenme ve sağlık için hücrelerimizin ihtiyaç duyduğu 20’den fazla vitamin ve mineral içerir. Normal kemik yapısı için kalsiyum ve D vitamini, bağışıklık desteği için Çinko, enerji metabolizması desteği için B vitamini, hücreleri serbest radikallerin vereceği zara karşı korumak için ise C ve E vitaminleri ve daha birçoğu bu multivitamin ve mineral tabletin içerisinde.

İyi de biz bu vitaminleri zaten Meyvelerden Sebzelerden almıyor muyuz ?

Tabi ki alıyorsun ancak vücudun istediği kadarını mı ? Yoksa sen aldığını zannetiğin tamamını mı ? Günümüzde asıl problem, taze yiyeceklerin özellikle meyve ve sebzelerin masanıza gelmeden önce uzun süre depoda beklemektedirler. Bu süreçte vitamin ve mineral gibi besleyici içeriklerini kaybederler. Hatta hatta bu o çok sevdiğimiz Fast-Food ürünleri içinde aynı şeyler geçerlidir.

Peki bu dediğin Multivitamin ve Mineral Tablet bunların hepsini karşılayabiliyor mu ?

Tabiki karşılayabiliyor, vücudun düzenli olarak ihtiyaç duyduğu önemli besinleri içermekle beraber, Formül 1 ve Formül 2 yi beraber kullanarak bu vitamin ve mineralleri günlük olarak vücudun ihtiyacı olan kadarını %100 karşılamaktadır (:

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder