29 Mayıs 2012 Salı

Nourifusion™ Multivitamin Cilt Bakım Ürünleri Serisi

Ömrümde ilk defa senin verdiğin Herbalife ücretsiz cilt bakımı kuponu sayesinde cilt bakımı yaptırdım...
  
sonuç olarak söylemek istediğin birşey var mı (:



Aslında gayet güzeldi ya yüzümün nefes aldığını hissediyorum şuan...

Kendine duyduğun özgüvenden dolayı seni öncelikle tebrik ediyorum bunu genelde erkeklerin çoğu negatif olarak nitelendirir ve genelde ciltbakımını kötüler veya "eh işe idare eder" gibi ucu açık cevaplar verirler bu yüzden seni ayrıca tebrik etmek istiyorum (:

Rica ederim :P Ee bugün Herbalife'ta neler var ??

Bugün tam konusunu açtığın cilt bakımı ürünleri hakkında bilgi vereceğim (: Hiç vakit kaybetmeden başlayalım istersen...


Nourifusion Multivitamin, temel cilt bakım ürünleri serimizdendir. Eşsiz formülü A,C ve D vitaminleri içerir. Bu vitaminler cildinizin yenilenmesine yardımcı olur. Ayrıca beslenerek canlılık kazanmasına yardım eder.
Nourifusion, tüm cilt tipleri için uygundur ve herkes için cildin temel temizlik, canlandırma ve nemlendirme ihtiyaçlarını tamamlayabilir.
Bu seride iki tip sistem mevcuttur. Birinci tip normalden kuruya cilt tipleri için ikincisi ise normalden yağlıya cilt tipleri için uygundur.



Banada bunlardan sürdüler galiba :P

Bakalım hangilerini hatırlayacaksın bu sayacakların arasından (:




- Nourifusion Multivitamin Temizleyici



Kir kalıntılarını veya makyajı çıkartmak için cildinizi nazikçe temizler. Cildinizdeki kir ve atıklardan kurtulmak için sabahları ve akşamları cildinizi temizlemek için kullanılır. Yukarı doğru dairesel hareketlerle cildinize masaj yapar gibi temizleyiciyi sürün. Dahasonra da cildinizi ılık su ile durulayın. Normal-Kuru ciltler için geliştirilmiş temizleyici losyon makyajı ve cildinizdeki kiri etkin bir şekilde temizlemek için zeytinyağı, tatlı badem ve jojoba özleri içerir. Normal-Yağlı ciltler icin geliştirilmiş köpüklü jel formundaki temizleyici ise cay ağacı ve okaliptüs yapraklarından elde edilen yağlar içermektedir ayrıca tüm NouriFusion™ temizleyicileri A,C ve E Vitaminleri içerir.

-Nourifusion™ Multivitamin Tonik




Cildinize taezlik ve temizlik hissinin yanı sıra geniş gözenekleri taraltarak cilde daha canlı bir görünüm kazandırır. Cildinizi temizledikten hemen sonra pamuklu bir beze bir miktar tonik dökün ve alnınıza, yanaklarınıza, boynunuza, daha sonra da burnunuz ve çenenizin etrafındaki bölgeye bu toniği sürüp cildinizi canlandırın. Gözeneklerin görünümünü önemli ölçüde azaltmak, cildinizi temiz ve ferah tutmak için Normal-Kuru cilt tipine sahipseniz güvercin otu içeren toniğimizi veya Normal-Yağlı cilt tipine sahipseniz güvercin otu ve portakal kabuğu özü içeren toniğimizi tercih edebilirsiniz. Bu tonik, içeriğindeki okaliptüs yağı ile cildinizin temiz ve ferah bir his almasına da yardımcı olacaktır.
 
-Nourifusion™ Multivitamin Nemlendiriciler



Temizleyici ve tonik kullanımınızın ardından iki nemlendiriciden cildinize uygun olanı seçebilirsiniz: yoğun içerikli, kremsi bir yapıda olan avokado, kayısı ve ayçiçeği yakı otu özü ile cildinizi besleyen Normal-Kuru ciltler için geliştirilmiş nemlendirici ya da yağsız yapısı ve içeriğindeki yakı otu özü ile cildinizi yağlandırmadan nemlendiren Normal-Yağlı ciltler için geliştirilmiş nemlendirici. Bu nemlendiricilerin her ikisi de cildinizi zararlı UVA ve UVB ışınlarına karşı korumak için SPF 15 içerir. SPF 15; bu cildinizi güneşin zararlı etkilerine karşı korumak için orta dereceli koruma anlamına gelmektedir. 

-Nourifusion™ Multivitamin Göz Kremi


Bu yoğun içerikli ve yumuşatıcılı göz kremi, tüm cilt tipleri için uygundur. Gözlerinizin çevresindeki cilt sıkılığını arttırmak için mükemmeldir, ayrıca yağ içermez. İster gündüz ister gece kullanabilirisiniz ! Göz çevresindeki hassas cildi yumuşatmanın ve nemlendirmenin yanı sıra ince çizgilerin ve kırışıklıkların görünümünü azaltmaya da yardımcı olur. Formülü, cildin sıkılığını ve yoğunluğunu artırmaya yardımcı olmak için aloe ve badem yağı ile özel olarak geliştirilmiştir. A,C ve E Vitaminleri içerir.
 

-Nourifusion™ Multivitamin Göz Jeli




Çok fazla çalışıp yeterince dinlenemediğimiz zamanlarda, gözlerimizin yorgun ve şişkin olduğu zamanlar için mükemmel bir çözüm. Gözlerinizin altına hafif dokunuşlarla bir miktar jel sürüyorsunuz ve serinlik ve rahatlama hissediyorsunuz. Fark hemen hissediliyor. Yorgun görünümlü gözler ferahlıyor ve canlılık kazanıyor.

 -Nourifusion™ Gece Kremi


Cildimiz kendini geceleri yeniler. Bu ürün sağlıklı cilt yenilenmesini destekler ve geceleri cildinizin nemlenmesine yardımcı olur.Vitaminler, aromatik yağlar ve meyve özlerinden oluşan özel bir karışımdan elde edilen bu formül, uyandığınızda daha ışıltılı ve daha temiz bir cilde sahip olmanız için gece boyunca etkisini gösterir. Yumuşak ve hoş kıvamı olan bir kremdir, ki tek yapmanız gereken cildinizi yumuşak ve esnek tutmak için bu kremi her akşam yüzünüze ve boynunuza uygulanamanız gerekmektedir.  A,C ve E Vitaminleri içerir.


-Nourifusion™ Multivitamin Arındırıcı ve Nemlendirici Maskeleri

Portakal ve okaliptüs yağı ve güvercin otu özleri içeren arındırıcı maske, ciltteki aşırı yağı giderir ve cildin görünümünü iyileştirmeye yardımcı olur. Cildinizi kuruduğunda ve ekstra neme ihtiyaç duyduğunda, hassas bir şekilde temizlemek, rahatlatmak ve nemlendirmek için yoğun içerikli nemlendirici maskeyi kullanın. Yakı otu özü, Shea butter ve avokado yağından elde edilen bu maske, kuru cilt görünümünü azaltmaya, cilt renginizi iyileştirmeye ve cildinizin yumuşak ve pürüzsüz bir hal almasına yardımcı olmaktadır.

Arındırıcı Maske; ciltteki kirleri ve yağları gidermeye yardımcı olurken aynı zamanda cildinizin dokusunu rengini ve sıklığını güçlendirir.


Nemlendirici Maske; Cildi nazikçe temizler ve pürüzsüz ipeksi bir yumuşaklık verir ayrıca kuru ve donuk ciltler için mükemmel olan nemlendiric maskedir. 

Her iki NouriFusion™ maskesi de A,C ve E Vitaminleri içerir.



 -Nourifusion™ Multivitamin Peeling Etkili Temizleyici Krem



Cildimiz sürekli olarak kendini yenilemektedir. Bu hassas yüz kremi, düzenli olarak kullanıldığında ölü hücrelerin ciltten temizlenme süresinin hızlanmasına yardımcı olabilir.Ölü cilt hücrelerini nazikçe ciltten uzaklaştırarak cildin yenilenmesine, düzgün ve canlı bir görünüm kazanmasına yardım eder. Mat, pürüzlü ve kurumuş cildi yumuşak ve hassas bir şekilde gidermek için çilek ve ahududu çekirdeklerini kullanır. Jojoba ve balmumu kürecikleri ise, cildinizi pürüzsüzleştirir ve parlatırken daha temiz görünümlü bir cilde sahip olmanızı sağlar. Böylece, her bir kullanımının ardından cildiniz temiz, yumuşak ve pürüzsüz bir görünüm kazanır. Tüm cilt tipleri için uygundur. A,C ve E Vitaminleri içerir.

Valla bana yapılan cilt bakımı beni çok rahatlattı ve cildimin nefes aldığını hissettim, hangilerini sürdükleri önemli değil :P


Beğendiğine sevindim ayrıca bu yazıyı okuyan tüm arakadaşlar zaten ücretsiz cilt bakımı kazandılar (: İrtibat için aşağıdaki resimde iletişim bilgilerim zaten bulunmaktadır (:


 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder